Gree Klíma

Gree klíma

A GREE a világban

A Gree klímák  Gree Electric Appliances Inc. egy részben Kínai állami tulajdonban lévő  nagy készülékgyártó,  a világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyárában gyátják.

  A társaság légkondicionálókat  gyárt, háztartási és ipari felhasználásra. A vállalat melléküzletágként gyárt még: elektromos ventillátorokat, vízmelegítőket, rizsfőzőket, légtisztítókat, vízforralókat, párásítókat és indukciós tűzhelyeket. Termékeit Kínában és külföldön Gree márkanév alatt forgalmazza

Gree Hu

 A GREE Magyarország 2002-óta látja el a Gree légkondicionálókkal a  magyarországi piacot. A magyar piacon a legtöbb darabszámban értékesített légkondicionáló márka . Nagy raktárkészlettel és megfelelő szervízháttérrel rendelkeznek a magyar piac kiszolgálásához.

Termékeik között megtalálhatók a Split klímák széles választékban, fan-coil-ok , roof-top klímák, Hőszivattyú berendezések, légtisztítók, mobil klímák stb.

Gree klíma raktár
Gree klíma raktár

Gree az i-Klímánál

gree fan-coil

Mi itt az i-Klímánál miért forgalmazzuk ezt a típust ?                         Mi erről a márkáról a véleményünk ?                                                    A Gree lenne a legjobb légkondicionáló a világon?

Habár a Gree klímák nem a „legjobb” légkondicionáló a világon,de a magyar piacon az egyik legjobb választás! Ár-érték arányának , stabil tőkeerős hátterének, megbízható működésének köszönheti Magyarországon és szerte a világon a sikereit .l

GREE Split Klíma típusok

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni a Magyarországon forgalmazott Gree Split légkondicionáló típusokat:

GREE Távirányítók

Gree Távirányító 2