A Fisher márka

A Fisher nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlói elégedettek legyenek a kapott termékkel és szolgáltatással. A Fisher klíma 2021-ben negyedszer is megkapta a Business Superbrands díjat.Így már a 4. egymást követő évben ítélte a Superbrands szakmai bizottsága ezt a több mint 90 országban minőséget, fogyasztói bizalmat kifejező díjat a Fishernek. Ez a díj méltó elismerése annak a többévtizedes márkaépítési és értékesítési munkának, melyet a magyarországi piacon végez a Fisher klíma. A többtízezer értékesített készülék mellett a Magyarországon a Trend International piackutató által végzett reprezentatív felmérés adatai alapján 2021. júliusában a legismertebb klímára szakosodott márka és a 6. az általános elektronikai termékeket is forgalmazó márkákat is figyelembe véve. Németh Lajos meteorológus a Fisher márka hazai nagykövete 2018 óta. „A globális felmelegedés a közeljövőben az emberiség életkörülményeinek egyik legnagyobb kihívása lesz. A Fisher klíma olyan termékeket forgalmaz, amelyek elviselhetőbbé, komfortosabbá teszik mindennapjaink életét. A meteorológusok, klímakutatók feladata, hogy tájékoztassanak a klímaváltozás okozta várható időjárási szélsőségekről, a Fisher klíma termékei pedig pl. arra hivatottak, hogy az előforduló szélsőséges hőmérsékleti körülményeket a lakásunkban, munkahelyünkön elviselhetővé tegyék. Ezek miatt vállaltam fel a céggel az együttműködést.” –vallja Németh Lajos meteorológus.

Környezet és pénztárcabarát megoldás

Az inverteres klímaberendezések gyorsan és hatékonyan képesek elérni a beállított hőfokot hűtési és fűtési módban is. A Fisher Comfort Plus például egy átlagos méretű 30 fokos szobát nyáron 4 perc alatt 4 fokkal képes lehűteni, míg télen a bekapcsolás után pillanatok alatt kibocsátott forró levegővel gyorsan felfűti a helyiséget. A hagyományos gáz-, vagy padlófűtéshez, illetve hősugárzókhoz képest így nemcsak hatékonyabb, de akár 10-15%-kal is takarékosabb megoldást nyújthat.

Az egész ország területén elérhető H tarifának köszönhetően pedig még tovább csökkenthetjük fűtési költségeinket, mivel a gázzal szemben ennek mennyisége nem került maximalizálásra a rezsicsökkentés hatálya alatt. Az egyik legnagyobb hazai áramszolgáltató (E.ON) szerint ez a jellemzően díjazás az egyik legkedvezőbb a hőszivattyús fűtést használó otthonokban. Mivel a gáz fűtőértéke ráadásul jóval alacsonyabb, mint a hőszivattyús rendszereké, vagy a klíma fűtésé, ezért többszörösen is megéri váltani.

Gyors és olcsó telepíteni

A gázfűtés tervezése, anyagköltsége, engedélyeztetése és kivitelezése nemcsak költséges, hanem hosszadalmas folyamat is. Az újépítésű, vagy fűtés korszerűsítés előtt álló házaknál ezért érdemes elgondolkozni a klíma fűtésen is. A beszerelésre általában nem kell sokat várni, illetve többnyire a klímaberendezés jelenti a legnagyobb kiadást, amivel egyszerű előre kalkulálni.
Jól működik együtt a hagyományos fűtési rendszerekkel.

Ilyenkor a klímával csak rásegítünk a gázkazán munkájára, de nem helyettesítjük azt teljesen, ezáltal mindkét rendszerből a legoptimálisabb teljesítményt hozhatjuk ki.

Kiváló megoldás akár átmeneti időszakban is!

Jó megoldás lehet például a tavaszi-őszi átmeneti időszakban is, amikor nem olyan alacsony a kinti hőmérséklet, de esténként már fázunk a lakásban. Ha társasházban lakunk és a többi lakóhoz, vagy egy előre megadott dátumhoz kötődik a fűtés beindítása szintén hasznos lehet a klíma fűtés.