Klíma szolgáltatásaink

Felmérés és tervezés

A megfelelő klímaberendezés kiválasztása, illetve a telepítés előtt minden esetben elengedhetetlen a személyes helyszíni felmérés. Ennek során megvizsgáljuk, hogy hány és mekkora helyiség hűtését kell megoldani, illetve számításba vesszük a helyiségek éghajlati fekvését, benapozottságát, az üvegfelületek nagyságát, valamint a lakás szigetelését. Ezeket a szempontokat minden esetben pontosan ismerni kell annak meghatározásához, hogy hány egység beszerelése lesz szükséges, valamint mekkora teljesítményű készüléket kell vásárolni a megfelelő hűtés elérése érdekében. Felmérésünk során mindemellett kiemelt figyelmet fordítunk a beépítés lehetőségeire is, megvizsgáljuk, mennyire terhelhető a villamoshálózat, milyen villanyszerelési munkákra lesz szükség, valamint felmérjük a kondenzációs csövek nyomvonalát is. Egy klímarendszer kiépítése nem csupán a légkondicionáló berendezés felszereléséből áll. A tervezésénél figyelembe kell venni a külső falszerkezet vastagságát és erősségét, valamint a nyílászáróktól való távolságot is. A hatékonyság mindemellett rengeteg egyéb tényező függvénye lehet, ide sorolva a szobák tájolását, a födém hőszigetelését, az árnyékoló rendszereket, a hőt termelő elektronikai berendezéseket, a belső nyílászárók méretét, valamint a légáram várható irányát.

Klímaszerelés és telepítés

Legyen szó családi házról, társasházi lakásról vagy éppen irodáról, ránk bízhatja az új split klímája telepítésével járó munkákat. A munka során kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleinkkel való jó kapcsolat fenntartására, így bármilyen kérdése vagy, tőlünk bátran kérhet tanácsot. Rendkívül fontos számunkra a pontosság és a precíz munka, így ha minket választ, biztos lehet benne, hogy időben érkezünk a helyszínre, és a lehető legkisebb felfordulással végezzük el a szerelési munkákat. A légkondicionáló telepítése az elfogadott terveket követve mindössze általában néhány órát vesz igénybe, ám természetesen amennyiben nagyobb projektekről, több berendezés felszereléséről van szó, a szerelési munkák hosszabb időt is felölelhetnek. A munkák elkezdése előtt minden esetben gondot fordítunk a munkaterület védelmére, így elpakoljuk az útban levő bútorokat, és előkészítjük a fúrás, valamint a létrázás helyét. A telepítés után feltakarítjuk a keletkezett törmeléket, és átadjuk a kész berendezést.

Klíma tisztítás, karbantartás

A légkondicionáló berendezések hosszú távon is hatékony és biztonságos működéséhez elengedhetetlen a készülékek megfelelő időközönként való szakszerű tisztítása, illetve a szükséges karbantartási munkák elvégzése. A légkondicionálók megfelelő kitisztításával megszabadulhatunk a rendszerben felgyülemlett kórokozóktól, az esetleges kellemetlen szagoktól, illetve hosszú távon is fenntarthatjuk az energiatakarékos, olcsó üzemelést. Cégünk új klímarendszerek telepítése esetén garanciát biztosít, azonban ez csak az évi egyszeri felülvizsgálat esetén érvényes. Legyen szó Polar, Daikin vagy Mitsubishi klímákról, esetleg más típusú berendezésről, cégünk vállalja a szakszerű tisztítást, illetve a készülék fenntartáshoz szükséges időszakos karbantartást. Az ellenőrzés során megvizsgáljuk a készülék működését, ellenőrizzük a vezetékeket, valamint speciális fertőtlenítő szerrel tisztítjuk meg a kül- és beltéri egységeket. Előzze meg a légúti fertőzések kialakulását, és hosszabbítsa meg készüléke élettartamát szolgálatásunkkal!

További kérdése van, vagy klímaszerelésre van szüksége Nagykanizsa környékén és a balatoni régióban? Válasszon minket!