Fujitsu

A Fujitsu cég

Cégünk 2004 óta forgalmazza Magyarországon a világszerte ismert és népszerű japán Fujitsu General Ltd. által gyártott Fujitsu klímaberendezéseket.

A Fujitsu Klímákat gyártó Fujitsu-General Ltd. 1985-ben alakult, de a cég története sokkal korábban, már 1936-ban kezdődött, ekkor alapították elődjét a Yaou Shoten Ltd.-et, amely háztartási elektronikai berendezések gyártásával foglalkozott.1955-ben felépült a Kawasakiban található gyár, a cég új nevet kapott, és már Yaou Denki Ltd. néven került bevezetésre a Tokiói Tőzsdére.

Az egyik legfontosabb mérföldkő a cég életében 1971-ben következett be, amikor bemutatták a mai klímák elődjét, az egyszerűen szerelhető „min min” kazettás klímaberendezést. Ezt követően indult a közel-keleti és afrikai értékesítési hálózat kiépítése és megkezdődött a termékek exportja.

10 év garancia!

10 év grancia

A Fujitsu nemcsak mondja, hogy csodás és minőségi terméket gyárt, hanem komolyan is gondolja mindezt. Épp ezért talán nem meglepő, hogy 10 év garanciát is ad egyes termékeire.

Természetesen a garancia mellett megannyi kifinomult funkciót is tartalmaz a Fujitsu klíma.

A Fujitsu a japán sztenderdek alapján dolgozta ki minőségbiztosítási rendszerüket, ami azt jelenti, hogy a világ bármely pontján ugyanolyan minőségű terméket állítanak elő. A Fujitsu márkát főként a megannyi terméktípus, folyamatos fejlesztés, de úgy, hogy közben a minőség elsődleges szempont.