Az i-Klíma csapat bemutatkozása

Az i-Klíma egy családi vállalkozás. Tevékenységi területünk a Balatoni régió Budapest , Pest megye déli része  .

Fő tevékenységi körünk:

  • klímaszerelés, új split klímák forgalmazása, felszerelése, telepítése.
  • klíma tisztítás, klímák időszakos karbantartása,
  • az általunk forgalmazott split klíma típusok szervizelése,
  • klíma berendezések elektromos hálózatának szakszerű kiépítése,

Udvarias, szakképzett szerelői csapattal, professzionális technikai háttérrel, modern felszereléssel rendelkezünk. Keressen minket bizalommal.

Az i-Klíma vállalkozás célja: a lelkiismeretes, korrekt, ügyfélbarát kiszolgálás, ezt szem előtt tartva próbálunk minden munkát szakmaisággal, becsülettel elvégezni. Ismertebb klíma márkákat és kevésbé ismertebbeket egyaránt forgalmazunk és szerelünk, természetesen figyelve az Ön, azaz az ügyfél minden igényére, elképzelésére. Vállaljuk magánszemélyek otthonának, irodák, üzlethelyiségek klimatizálásásnak teljeskörű és profi megoldását. Továbbá vállaljuk a már felszerelt, meglévő klímák , szakszerű tisztítását karbantartását.

A klímaszerelést megelőzően ingyenes felmérést és tanácsadást is nyújtunk.

Vállalkozásunk hivatalos regisztrációval rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál.

Szakmai képzettségünk:

  • hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő (lakossági klímaszerelő),
  • hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés szerelő (ipari klímaszerelő),
  • villanyszerelő szakképesítés.

Az i-Klíma vállalja

  • klímaszerelést
  • klíma tisztítást, karbantartást
 

 

 

 

i-klíma.hu
i-Klíma: Klímaszerelés
Klíma javítás

Klímaszerelés Zala megyében – felmérünk, tervezünk, tanácsot adunk

Az i-Klíma klímaszerelést Zalaegerszeg mellett egész Zala megyében is végez. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Szakértelmünk és tapasztalatunk legjavát nyújtjuk már a tökéletes klímaberendezés kiválasztásának első momentumaiban is.
Ha szakértői tanácsadásra támaszkodna, ha nem tudja, milyen klímát vásároljon, bátran forduljon hozzánk, hiszen ügyfeleink rendelkezésére nem csak a klíma beszerelésében, beüzemelésében és időszakos karbantartásában állunk, de szívesen segítünk eligazodni a klímarendszerek ezerszínű kínálatában is. Kiemelt márkáink között – amiket minden további nélkül a legnagyobb meggyőződéssel tudunk ajánlani –, nem csak a méltán népszerű Daikin szerepel, de szakértői véleményünk szerint, a Mitsubishi és Polar klímaberendezések is megbízható, ugyanakkor megfizethető minőséget képviselnek a piacon.

Klímaszerelés Nagykanizsán és Keszthelyen – profi munka, korrekt ár

Sokakat csak az tántorít el egy klímaberendezés beszerelésétől, hogy ezt egy rendkívül költséges befektetésnek tartják. Családi vállalkozásunk nem csak a profi és gyors munkára fektet nagy hangsúlyt, de arra is, hogy minden esetben megtaláljuk – megbízóinkkal közösen – azt a klíma márkát, típust, ami nem csak az ügyfeleink igényeinek és a hely adottságainak megfelelő, de a pénztárcájuknak is az. Ügyfeleink elégedettsége nekünk mindennél többet ér, ezért bízunk benne, ha mellettünk dönt, ügyfélbarát szolgáltatásainkban nem fog csalódni
Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk szíves megkeresését!

Forgalmazott klímamárkáink

Szolgáltatásaink

„profi munka megfizethető áron, garanciával”.