MITSUBISHI Vállalat

Mitshubishi-electric-gyar

A Mitsubishi Electric 1921 óta gyárt kiváló Japán minőségű légkondicionálót. A Mitsubishi Klíma a megbízhatóság és a kiváló minőség védjegye.

Mitsubishi Electricről a legtöbbeknek a kiváló minőségű személygépkocsik jutnak az eszükbe, de ezen kívül sok kiváló minőségű terméket gyárt a vállalat, például légkondicionálókat.

A Mitsubishi Electric Air Conditioning Systems Europe Kft. 1994-ben alakult, mint az európai légkondicionáló gyártás stratégiai alapja. A Skóciában található gyár technológiailag fejlett, jól képzett személyzettel és minőség-ellenőrzés alatt álló gyártással rendelkezik. A gyár a legmagasabb minőségű Mitsubishi klímák előállítását teszi lehetővé.

Mitshubishi-electric-története

MITSUBISHI split klíma típusok

LUXURY MSZ-LN

Mitshubishi-klíma -Luxury-MSZ-LN

A Mitsubishi MSZ-LN klíma egy igazi luxus légkondicionáló, a Mitsubishi Split klíma rendszercsalád csúcsa. Ötvözi az energiahatékonyságot a letisztult és ultramodern kialakítással. A modell minden technikai újítást tartalmaz, amit ma a gyártó tud. Az új, stílusos kialakítás a mély, gazdag színek széles skálájával érhető el, rubinvörös, ónixfekete és gyöngyfehér színű, így prémium minőségű érzetet eredményez.
A Mitsubishi klíma elsősorban 35-40 m²-es alapterületű lakások légkondicionálásához ajánlott, de a függőleges légtereléssel ennél nagyobb alapterületű helyiséget is képes ellátni légkondicionált levegővel. Az egyedi kapcsolási pontokkal az egész hétre, minden napra időzíthető, hogy milyen hőmérsékletet biztosítson a Mitsubishi klíma, vagy mikor kapcsoljon ki és be.
A szolgáltatások széles skálájával, beleértve a beépített Wi-Fi-t, a Plasma Quad Plus szűrőrendszert, a 3D i-See érzékelőt, Hyper Heating, az MSZ-LN a

Kettős, osztott lapátos technológia: az egyedülálló, kettős osztott lapátos kialakítás lehetővé teszi a légáramlás testreszabását a szoba különböző területeihez igazítva, a levegő független irányításával felfelé, lefelé vagy oldalra.
Kettős védőbevonat: a Mitsubishi Electric által kifejlesztett, kettős védőréteg, amelynek célja a por és a zsíros szennyeződések csökkentése az egységben, hosszú távú védelmet nyújt a hőcserélő, a ventilátor és a légcsatornák számára.
i-See-Sensor: infravörös sugárérzékelő, amely távoli helyeken méri a hőmérsékletet. Balra és jobbra haladva nyolc függőlegesen elrendezett érzékelőelem elemzi a helyiség hőmérsékletét.
Csendes működés: a „Csendes mód” beállítást hozzáadták a ventilátor fordulatszám-beállításaihoz, biztosítva a szuper csendes működést 19 dB alatt a 35-ös és annál kisebb modelleknél. Tökéletes a hálószobához; olyan csendes, hogy Önnek meg kell néznie, hogy a készülék be van-e kapcsolva.
Plasma Quad Plus szűrő: a plazmaszűrő rendszer egy fejlett, többlépcsős szűrőrendszer, amelynek célja a levegőben lévő szennyeződések, például allergének, vírusok és baktériumok hatékony csökkentése, biztosítva a friss, tiszta levegő keringését a helyiségben.

MSZ-EF ZEN

A Mitsubishi MSZ-EF ZEN klímában a lenyűgözően alacsony energiafogyasztást és a csendes, ugyanakkor erőteljes teljesítményt ötvöző egységek jellegzetes stílusú előlappal rendelkeznek, amely nemcsak vonzónak tűnik, hanem megkönnyíti a tisztítását is. A modern belső dekorációk kiegészítésére tervezték. A Mitsubishi MSZ-EF szinte belesimul környezetébe, bárhová is szerelik azt.

A Premium oldalfali készülékek a maximális esztétikai igényeket a legmodernebb klímatechnológiával kombinálják. Az alig halható működés és az alacsony energiafogyasztás teszi tökéletessé a készüléket.

A Mitsubishi klíma automatikus ventilátor-fordulatszám vezérlése a levegő mennyiségét automatikusan csökkenti, amikor a hőmérséklet a kívánt értékhez közeledik. Az Econo Cool funkció hűtési üzemmódban, a hőszivattyú funkció pedig fűtési üzemmódban teszi lehetővé a helyiségek energiatakarékos fűtését. A Mitsubishi klíma kihűlés védelme szintén gazdaságos működést eredményez a használaton kívüli helyiségekben, és segítségével megakadályozható a túlzott lehűlés is.

Premium Design
• A szigorú, szimmetrikus megjelenés használat közben is
megmarad
• Három színben kapható: fekete, ezüst és fehér
Rugalmas
• A LEV készlettel a City Multi rendszerhez csatlakoztatható
Nano-Platinum szűrő
• A Nano-Platinum technológia rendkívül tiszta levegőt állít elő,
hatékonyan kiszűri a helyiség levegőjében található szagokat,
baktériumokat és allergéneket. A hatás a szűrő kimosása után
is teljes mértékben megmarad.
i-save
• Az előnyben részesített üzemállapot mentése

MSZ-AP

A Mitsubishi MSZ-AP a professzionális sorozat modellje. Egy olyan split klíma típus, amely ötvözi az energiahatékonyságot a modern kompakt kialakítással. (nincs szóköz) Az MSZ-AP sorozatot nagy teljesítmény és alacsonyabb működési zajszint jellemzi. Ebben az árkategóriában kimagasló az SEER érték (8,6) kiváló ár/érték arányt jelent.

 • Rendkívül csendes üzemelés (akár 18db): a hálószobában is problémamentes zajszintet eredményez
 • Beépített WI-FI
 • Kettős védőbevonat: a Mitsubishi Electric által (két szóköz van) kifejlesztett, kettős védőréteg, amelynek célja a por és a zsíros szennyeződések csökkentése az egységben, hosszú távú védelmet nyújt a hőcserélő, a ventilátor és a légcsatornák számára.
 • Díjnyertes design: az MSZ-AP sorozat egységesen, áramvonalas kialakítással rendelkezik, függetlenül az egység méretétől és modelljétől. Az egyszerű, mégis kiváló minőségű megjelenést úgy tervezték, hogy bármilyen belső térbe beleolvadjon.
 • Red Dot terméktervezési díj
 • Hosszú légáramlás: a nagy teljesítményű motor a „Hosszú” üzemmóddal kombinálva tovább tereli a levegőt, és ezáltal egyenletesebb légkondicionált élményt nyújt a szobában.
 • Katekin szűrő: rendkívül erős szagtalanító és antibakteriális hatással rendelkezik, így a Mitsubishi klíma ártalmatlanítja a helység levegőjében jelenlévő vírusokat is.
 • Nano-platina szűrő: különleges bevonatának köszönhetően rendkívül magas levegőtisztítási szintet ér el, amelynek segítségével a szagok, baktériumok és allergének hatékonyan semlegesíthetőek.
 • Heti időzítő: a hőmérséklet megadásával a Mitsubishi klímán akár 4 egyedi kapcsolási pont is beállítható minden napra az energiatakarékos vezérlés érdekében.

MSZ-HR

A Mitsubishi MSZ-HR klíma a split klíma belépő szintű, kiváló ár-érték arányú modellje, amely örökölte a felsőbb kategóriás modellek alapjellemzőit.

 • Halk működési üzemelés mind a beltéri, mind pedig a kültéri egység esetén
 • 4 fokozatú ventilátor
 • Automatikus légterelés: egyenletes légelosztást biztosít, mivel fűtési üzemmódban a meleg levegőt a Mitsubishi klíma automatikusan lefelé, hűtéskor a hideg levegőt pedig a mennyezet felé tereli.
 • Automata üzemmódváltás: a beállított hőmérséklet megtartásához a készülék a beállított értéknek megfelelően a hűtési/fűtési üzemmódot automatikusan megváltoztatja.
 • Automata tisztítás: a Mitsubishi klíma kikapcsolása után kiszárítja a hőcserélőt és a cseppvíztálcát, így megakadályozza a penész megtelepedését.Energiatakarékos működés
  Tartós, hosszú élettartam
 • Japán minőség
 • Biztos, hosszú idejű szerviztámogatás
 • Kiváló minőségű anyagok

Miért a Mitsubishi klímát válasszam ?

 Mitsubishi klíma  az i-Klímánál  . Miért ajánljuk  önnek a Mitsubishi légkondicionálókat ?

A Mitsubishi klíma tartós, könnyen szerelhető, felhasználóbarát kialakítással rendelkezik, és szinte hangtalanul működik. Letisztult kivitelezésének köszönhetően bármilyen stílusú környezethez kiválóan illeszkedik. A Mitsubishi inverteres klíma azért a legjobb választás, mert ahogy közeledik a hőmérsékleti érték a beállított hőfokhoz, a kompresszor visszaveszi a teljesítményét, így jelentős mértékű energiát tudunk vele megtakarítani. A Mitsubishi klíma a hagyományos megoldásokkal ellentétben sokkal kevesebb áram felhasználásával képes fűteni is.

 • Made in Japan
 • Prémiumminőség
 • Rendkívül csendes üzemelés
 • Magas SEER* és SCOP** értékek
 • Stabil magyar háttér
 • Magas technikai színvonal
 • Innovatív megoldások
 • Gazdag split klíma választék
 • Esztétikus design
Mitshubishi-klíma -táviráníitó
Mitshubishi-plazma